PP-70 sai tänään Bolliksella vastaansa kovakuntoisen Atlantiksen. Atlantis sai täydellisen alun otteluun kun Jani Koivisto tykitti pitkältä etäisyydeltä kovan vedon maalivahti Sergei Ussoltsevin käsien kautta maaliin ja kahden peliminuutin jälkeen. Ussoltsev oli tilanteessa hieman ulkona maalista ja olisi ehkä voinut torjua vedon jos olisi ollut lähempänä maalia. Ensimmäisellä puoliajalla PP-70:n "kohuhyökkääjä" Olivier Boumelaha esitteli muutamaan kertaan vaarallisuuttaan, mutta suurin osa ajasta meni käsien levittelyyn ja joukkuetoveri Marcello Ribeiron sättimiseen. PP-70:llä oli ensimmäisellä puoliajalla muutama hyvän oloinen hyökkäys, mutta ne yleensä kariutuivat pelaajien itsekkyytten ja huolimattomiin syöttöihin. Etenkin Samu Ruisniemelle ja Ilkka Santahuhtalle sattui luvattoman paljo harhasyöttöjä ja pallonmenetyksiä.

Toisella puoliajalla alkoi tapahtua. Ensimmäinen toisen puoliajan todella vaarallinen maalintekopaikka tuli Jani Koivistolle joka ryösti pallon PP-70:n maalivahdilta ja pääsi vetämään lähes tyhjään maalin, mutta maaliviivalla oli puolustaja Aki Iso-Pietilä joka selvitti tolpan avustuksella tilanteen kulmaksi. Ottelun käännekohta nähtiin kun ottelua oltiin pelattu tunti. PP-70:n Ilkka Santahuhta repi Atlantiksen Risto Salmea joka oli ohittamassa häntä ja Santahuhta ei edes yrittänyt ottaa palloa pois vaan yritti pelkästään estää Salmen etenemisen repimällä häntä ja Santahuhta sai tilanteesta toisen keltaisen korttinsa ja lensi ulos. Vain reilu minuutti ulosajon jälkeen Atlantis teki 2-0 osuman. Feras Abid antoi todella tarkan keskityksen Petteri Paajasen päähän joka puski pallon PP-70 puolustuksen keskeltä maaliin. Myös PP-70:n maalivahti oli tilanteessa aika pihalla. Kolme minuuttia edellisestä ja Atlantis iski jälleen. Tällä kertaa Mikko Simula antoi tarkan keskityksen vaparista maalille ja kun PP-70:n puolustus uinui jälleen niin Teemu Kankkunen liukui tilanteeseen ja sai ohjattua pallon maaliin. Muutama minuutti tuosta maalista niin pallo osui Atlantiksen puolustajan Patrick Rikaman käteen kulman jälkitilanteessa ja PP-70 sai tilanteesta pilkun. Etelä-amerikkalaiseen tyyliin maalivahti Sergei Ussoltsev asettui antamaan rankkaria ja toimittikin sen varmasti Atlantiksen maalin oikeaan ala-nurkaan. Kymmenisen minuuttia ennen loppua Feras Abid harhautti puolustajat pihalle ja syötti pallon Petteri Paajaselle joka sai rauhassa sijoittaa pallon ohi maalivahti Ussoltsevin. Lisäajalla Atlantis täydensi maalisaldoaan. Jälleen kerran Feras Abid oli pitelemätön omalla laidallaan ja pääsi jo loistavaan maalintekopaikkaan, mutta päätti vielä syöttää takaanta tulleelle Vesa Kososelle ja näin vaihdosta kentälle tullut Kosonen sai pistää pallon tyhjään maaliin.

Feras Abid ei ollut vahvimmillaan ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella puoliajalla hän oli totutun vaarallinen ja syötti Atlantiksen maaleista 3. Petteri Paajanen oli todella vaarallinen tultuaan kentälle ja tekikin 2 maalia.