HJK otti tänään jo viidennen perättäisen voittonsa Veikkausliigassa kun heikko FC Inter kaatui Finskillä samoin numeroin kuin KooTeePee aikaisemmin tällä viikolla eli 5-0. Käsikirjoitus oli lähes täysin sama kuin KooTeePee pelissä eli Klubi hallitsi ja vastustaja oli suurissa vaikeuksissa koko ottelun ajan. Avausmaali syntyi kuitenkin "vasta" puolen tunnin pelin jälkeen. Maalintekijänä oli loistovireeseen päässyt Farid "Rudi" Ghazi. HJK ei kyennyt ensimmäisellä puoliajalla lisämaaleihin ja näin tauolla mentiin Klubin 1-0 johdossa.

Toinen puoliaika olikin sitten täysin HJK:n näytöstä ja sen päätähtenä loisti Farid Ghazi. Ghazi teki illan toisen maalinsa kun toista puoliaikaa oli pelattu vain 2 minuuttia. Ja kymmenen minuuttia myöhemmin Ghazi täydensi iltansa tekemällä kolmannen maalinsa ja puhtaan hattutempun. Ghazilla oli paikkoja tehdä jopa neljä tai viisikin maalia, mutta ne maaliyritykset Magnus Bahne torjui tai sitten veto meni maalin ohi.  Ghazi otettiin vaihtoon 77:llä minuutilla ja hänen tilalleen kentälle tuli Klubi 04:ssä loistanut John Keister. Kun Ghazi ei ollut enää kentällä maalinteko vastuun otti Rami Hakanpää joka teki taas 2 maalia, niin kuin myös KooTeePee:ta vastaan. Rambon ensimmäinen maali syntyi 83:lla minuutilla ja toinen lisäajalla.

HJK on siis voittanut viisi Veikkausliiga-ottelua putkeen ja maaliero noissa otteluissa on huikea 17-0.