AC Oulu sai hyvän alun peliin sillä avausmaali syntyi jo 6:n peliminuutin jälkeen. Koko hyökkäys lähti liikkeelle Mike Peltolan hyvästä katkosta ja lopulta pallo tuli Rafinhalle joka pääsi vetämään hyvästä paikasta suurin piirtein 16:sta-alueen rajalta ja veti pallon tarkalla kierteisellä vedolla taka-alanurkkaan. 20 minuutin kohdalla AC Oulu joutui suorittamaan ensimmäisen vaihtonsa kun kamerunilais-"vahvistus" Titi loukkaantui ja joutui tulemaan vaihtoon, hänen tilalleen tuli Dragan Pejic. Pejic oli suurissa vaikeuksisa ensimmäisellä puoliajalla ja seikkaili omalla laidallaan eikä tuntunut välillä tietävän mitä pitäisi tehdä. Atlantis sai ensimmäisen puolituntisen aikana monta vapaapotkua hyvistä paikoista, mutta Mikko Simulan vedot olivat aivan surkeita. Kun ottelua oltiin pelattu reilu puolituntia niin Atlantiksen keskikenttäpelaaja Pasi Karppinen ohitti Dragan Pejicin ja Pejic kaatoi Karppisen takaapäin ja Atlantis sai ansaitun pilkun. Pejic sai tilanteesta myös keltaisen kortin. Ihan hyvän ottelun pelannut Kimmo Tauriainen pisti pilkun varmasti sisään aivan maalin yläkulmaan. Mutta vain hetkeä myöhemmin AC Oulu sai vapaapotkun joka keskitettiin pilkun tuntumaan ja maalille syntyi hirveä hässäkkä ja loppujen lopuksi Jukka Puurunen sai sohittua pallon maalin pelaajaryppään keskeltä. 37 minuutin kohdalla AC Oulu joutui suorittamaan jo toisen vaihtonsa kun Olli Vilppola ilmeisesti loukkaantui ja hänen tilalleen kentälle tuli Harri Saarela. Atlantis oli ensimmäisellä puoliajalla selvästi hallitsevampi joukkue, mutta ei kyennyt tekemään lisämaaleja ja kun Mike Peltola pystyi pitämään Feras Abidin ihan hyvin kurissa hänkään ei monesti puolustuksen läpi juossut ja jos juoksi niin viimeistely ei Abidilla ollut tänään kohdallaan.

Toisella puoliajalla tilanne hieman tasottui.  Atlantis suoritti 3 vaihtoa ja kentälle tulivat Axel Orrström, Matias Juvonen sekä Alimamy Jalloh. Tilanteet kuumenivat kentällä välillä ja korttejakin nousi. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin kun Dragan Pejic ensiksi ohitti puolustajan ja sen jälkeen teki todella komean maalin vetämällä kovan kudin n.16 metristä aivan Atlantiksen maalin yläriman alle ja pallo painui maaliin, vaikka maali komea olikin niin hieman helpon näköisesti veto meni maalivahti Aleksandr Mishtshukinyli. Vielä 5 minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Atlantis sai pallon maaliin, mutta tuomari oli jo viheltänyt pelin poikki koska maalivahti Jani Luukkosta rikottiin tilanteessa. Lisäajalla Atlantis oli tehdä maalin, mutta Feras Abidin ohjaus kilpistyi maaliviivalle olleeseen Harri Saarelaan.

Ottelun ehdottomasti paras pelaaja oli Toni Kolehmainen joka pelasi loistavan pelin. Myös Mike Peltola pelasin tasaisen vahvan pelin Oulun puolustuksessa. Atlantiksesta ei pahemmin onnistujia löytynyt, mutta täytyy sanoa, että Atlantiksen hyökkäys oli aika onnetonta eikä Feras Abidillakaan ollut paras mahdollinen päivä.