Klubi 04 kohtasi tänään Helsingin paikalliskamppailussa Vuosaaren Viikingit. Kauden aikaisemman kohtaamisen 04 oli voittanut Finskillä niukasti 2-1. Viikingit hallitsi ottelun ensi minuutteja ja se loikin pari hyvää maalintekopaikkaa mistä olisi voinut syntyä jo ottelun avausmaali. 04:n ensimmäinen hyvä paikka tuli Jussi Vasaralle jonka pusku suuntautui kuitenkin tolppaa hipoen ohi maalin. 16 minuutin kohdalla Viikinkien Ilkka Jäntti oli lähellä viedä kotijoukkueen johtoon, mutta hänen puskunsa torjuttiin maaliviivalta. 04:n peli oli aika sekaisin ensimmäisellä puoliajalla ja harhasyöttöjä sekä pallonmenetyksiä tuli luvattoman paljon, tosin kyllä Klubillakin oli muutama hyvä paikka.

53:n minuutin jälkeen Klubi haki lisää hyökkäysvoimaa kun Antonio Inutile otettiin kentälle Mika Hännisen tilalle.Pari minuuttia tuon vaihdon jälkeen kuitenkin Viikingit teki ottelun avausmaalin . Joonas Sarelius pisti pallon maalin n.5 metristä hirveän maalinedus hässäkän jälkeen. Kuutisen minuuttia myöhemmin Janne Mollbergin tarkka syöttö löysi Jussi Peterin joka otti pallon hienosti haltuunsa ja laukoi pallon varmasti maaliin. Pian tuon maalin jälkeen Viikingit suoritti ottelun ensimmäisen vaihtonsa kun Vjatseslav Malakeev tuli maalintekijä Jussi Peterin tilalle kentälle ja Malakeev toikin heti lisää vauhtia Viikinkien peliin.Kuusi minuuttia Viikinkien toisen maalin jälkeen 04:n Ilari Äijälä veti todellisen unelmakudin kuudentoista rajan tuntumasta aivan ylänurkkaan eikä Viikinkien maalivahdilla Juha-Pekka Pantsulla ollu mitään saumoja torjua vetoa. 15 minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppumista Kristian Kunnaksella oli mahdollisuus jopa ratkaista ottelu. Malakeev antoi oikealta laidalta hyvän keskityksen suoraan Kunnaksen jalkaan joka pääsi vetämään kaikessa rauhassa 5 metristä, mutta laukoi pallon täydellisestä avopaikasta ohi maalin. 04 ei kuitenkaan kyennyt ottelun loppuhetkillä rakentamaan kunnon maalintekopaikkoja ja näin Viikingit otti voiton ja 3 pistettä 2-1 voitolla.

04 sai ottelussa monta kulmapotkua ja vapaapotkua, mutta niitä ei pystytty hyödyntämään koska hyvän ottelun pelannut maalivahti Juha-Pekka Pantsu tuli aina pallon tielle tai sitten Viikinkien puolustus purki tilanteen. "Slava" Malaakev oli erittäin pirteä tultuaan kentälle ja aiheutti suuri vaikeuksia 04:n puolustukselle. Joonas Sarelius oli myös todella vaarallinen Viikinkien kärjessä.
04:n kokoonpano:

Johansson, Raitala, Kukka( Vaihtomerkki. Sesay 67min), Toivio, Vasara, Äijälä, Aalto( Vaihtomerkki. Alho 77min), Raitisto, Hetemaj, Hänninen( Vaihtomerkki. Inutile 53min), Savolainen