HJK jatkoi voittokulkuaan Veikkausliigassa kun se voitti KooTeePeen peräti 5-0 aurinkoisella Finnair Stadionilla reilun 5000 katsojan edessä. Kotka hallitsi ottelun ensimmäistä 10 minuuttista hienokseltaan, mutta sen jälkeen HJK otti isännän otteet käyttöön. Avausmaali nähtiin 12:sta minuutilla kun Veli Lampi antoi millimetrin tarkan keskityksen oikealta laidalta ja Farid Ghazi puski pallon maaliin. 2-0 maalin teki Sebastian Sorsa komealla nostolla Lammen syötöstä 33:lla minuutilla ja näissä lukemissa mentiin myös puoliajalle.

Toista puoliaikaa ehdittiin pelata 18 minuuttia kun HJK teki jo 3-0 maalin. Maalintekijänä oli vaihdosta kentälle tullut Rami Hakanpää ja maalin syötti jälleen kerra Veli Lampi. Hyvään maalivireeseen päässyt Antti "Ato" Pohja teki 4-0 seitsemän minuuttia ennne varsinaisen peliajan päättymistä ja vain 2 minuuttia myöhemmin Hakanpää teki jo ottelun toisen maalinsa kulman jälkitilanteesta ja tilanne oli jo 5-0 ja ottelu myös päättyi noihin lukemiin.

Ottelun paras pelaaja oli mielestäni Veli Lampi jonka ohi KooTeePeen hyökkääjät eivät monesti menneet ja kaiken lisäksi hän pelasi loistavasti myös hyökkäys-suuntaan, siitä esimerkkinä syötöt kolmeen maaliin. Myös vaihdosta kentälle tullut Rami Hakanpää pelasi hyvin tehden 2 maalia. HJK on nyt voittanut 4 perättäistä Veikkausliiga-ottelua murskaavalla 12-0 maalierolla. HJK:n seuraava ottelu on jo tämän viikon torstaina kun se saa vieraakseen Turun Interin.