PK-35 sai tänään kotikentälleen vastaansa Ykköstä johtavan torniolaisen TP-47:n.Pelin alku oli lievää Tornion hallintaa, mutta myöhemmin hallinta siirtyi hieman enemmän kotijoukkueelle. Ottelun pelialusta ei ollut mikään paras mahdollinen sillä nurmi oli aika huonossa kunnossa ja se vaikutti negatiivisella tavalla ottelun tasoon, ainakin ensimmäisellä puoliajalla. 20:n minuutin pelin jälkeen Tornion nro:7 Mikko Barsk laukoi vaarallisesti parin hyvän käännöksen jälkeen, mutta kotijokkueen maalivahti Matthew McKenna torjui vedon. Muutama minuutti myöhemmin Tarmo Koivuranta antoi hyvän vapaapotkun maalille, mutta kun kukaan ei palloon koskenut niin siitä tulikin vaarallinen veto ja McKenna joutui torjumaan tilanteen kulmaksi. TP-47 oli parempi joukkue ensimmäisellä puoliajalla ja loi vaarallisemmat maalintekopaikat.

Toisen puoliajan alussa tunteet hieman kuumenivat ja PK-35:n Jukka Halme saikin keltaisen kortin soitettuaan aika kovaäänisesti suutaan ottelun erotuomarille. Tunnin pelin jälkeen Jukka Halme oli lähellä tehdä elämänsä maalin. Hän veti todella kaukaa oikealla jalallaan kovan vedon kohti ylänurkkaa, mutta pallo meni tolppaa hipoen ohi maalin. Peliä oli pelattu n.77 minuuttia kun PK-35:n Lauri Kuusela taklasi keskiympyrän tuntumassa Ville Pekkasta ja tuomari näytti ehkä hieman kyseenalaisesti tilanteessa Kuuselalle punaista korttia ja näin kotijoukkue joutuu pelaamaan ottelun lopun vajaamiehisenä. Aivan ottelun lopussa PK-35:n Samuli Markkanen teki hienon nousun ja loppujen lopuksi pallo osui maassa maaneen Sakari Hiukan käteen ja PK-35 sai loistopaikasta vapaapotkun. Hiukka sai myös tilanteesta keltaisen kortin vaikka olisi kyllä ansainnut punaisen sillä hän oli alin mies. Kaijasilta asettui antamaan vaparia ja veti tarkan ja kovan kudin aivan TP-47:n maalin ylänurkkaan ja jätti maalivahti Anssi Jaakkolan vaille mahdollisuuksia.

PK-35 ei välttämättä ansainnut voittoaan joten mielestäni tasapeli olisi ollut oikeutetumpi tulos. Tornio sai hyvän hallinnan aikaiseksi kun se pääsi pelaamaan yhden miehen ylivoimalla, mutta kotijoukkueen puolustus kesti eikä TP-47 saanut oikein aikaiseksi mitääm erityisen vaarallisia paikkoja. Ottelun paras pelaaja oli ehkä kotijoukkueen Samuli Markkanen joka oli pirteällä pelipäällä ja aiheutti paljon vaikeuksia vierailijoiden puolustukselle. TP-47:n paras pelaaja oli mielestäni Tarmo Koivuranta joka hallitsi keskikenttää ja syötöt tuntuivat napsahtelevan aina oman kaverin jalkaan. Myös Gaston Bindzi pelasi kelpo ottelun vierailijoiden puolustuksessa ja tuntui voittavan jokaisen pääpallon, vaikka avaukset ja purut eivät aina mitään huippuluokkaa olleetkaan.