FC Hämeenlinna otti tänään Ykkösessä kauden avausvoittonsa kun se päihitti aika yllättäen Klubi 04:n 0-1.Ottelun ainoan maalin teki hyvän ottelun pelannut Tomi Uusitorppa joka puski pallon 5metristä yli 04:n maalivahdin, Unisa Banguran. Pusku ei ollut mikään erityisen voimakas, mutta sitäkin tarkempi ja se lensi juuri ja juuri Banguran ulottamattomiin maalin ylänurkkaan. Hämeenlinnalla oli ensimmäisellä puoliajalla aika kova liike ja 04 ei pystynyt siihen oikein vastaamaan sillä Klubi taisi lähteä vähän takki auki peliin ja olettivat että 3 pistettä ovat varmoja jo ennen kentälle tuloa(niin kyllä minäkin Roll Eyes). Peli oli 04:ltä aika surkeaa ainakin ekalla puoliajalla, toisella puoliajalla Klubi sentään peliään paransi kun Äijälä ja Parikka tulivat vaihdosta kentälle puoliajalla. Klubilta vietiin ottelun lopussa ihan selvä pilkku kun Hämeenlinnan veska kaato läpiajoon päässeen Parikan, mutta pilkkua ei tullut ja loppujen lopuksi tuomari vielä antoi tilanteesta Parikalle jostain kumman syystä keltaisen Huh?.5 maalia tällä kaudella tehnyt Antonio Inutile ei oikeestaan muuta tehnyt kuin oli paitsiossa lähes joka tilanteessa,ainakin avustavan mielestä Roll Eyes. Klubin todella vaaralliset maalia kohti tulleet vedot voi laskea yhden käden sormilla. Klubi yritti saada aikaiseksi vaarallisia tilanteita kuudentoista-alueelle Ari-Pekka Raitiston todella pitkillä rajaheitoilla, mutta Hämeenlinnan maalivahti hoiti tilanteet todella hyvin ja aina joko nyrkkeili pallon pois tai otti sen suoraan syliinsä.

Hämeenlinnan onnistujia oli tänään ainakin Tomi Uusitorppa joka oli todella hyvällä pelipäällä ja teki myös ottelun ainoan maalin. Myös Hämeenlinnan maalivahti Juha Soukiala pelasi tasaisen varman pelin. Mutta täytyy sanoa että entisestä HJK:n pelaajasta Jon Poulsenista jäi kyllä todella huono kuva Peukku alas ensimmäisellä puoliajalla tuntui että Jonne yritti joka tilanteessa vahingoittaa 04:n pelaajia ja joka tilanteessa pelasi väärin, mutta tuomari sitä ei huomannut. Toisella puoliajalla Poulsen ei samalla lailla sikaillut, mutta oli kyllä muutenkin todella pimennossa. Ottelun tuomarointi ei mielestäni ollut mitään erityisen hyvää sillä jos Klubilta vietiin selvä pilkku niin vietiin myös Hämeenlinnalta ensimmäisellä puoliajalla kun Surrier kaadettiin kuudentoista-alueella. Linjamies puolestaan liputti monta sellaista tilannetta missä hyökkääjä ei ainakaan minun mielestäni ollut paitsioasemassa.