HIFK-Soccer koki tänään Kolmos-divarissa pitkästä aikaa tappion kun NJS otti niukan 1-2 vierasvoiton Talin aurinkoisella nurmella pelatussa matsissa. NJS:llä oli hyvä mahdollisuus siirtyä johtoon jo ottelun 3:lla peliminuutilla kun hyökkääjä nro:10 pääsi puskemaan, mutta HIFK:n maalivahti sai juuri ja juuri torjuttua puskun. Ottelun avausmaali nähtiin kun peliä oltiin pelattu n.15 minuuttia kun HIFK:n puolustaja nro:5 joka oli ilmeisesti Klaus Vuoristo sekä HIFK:n maalivahti törmäilivät keskenään ja NJS:n hyökkääjä numero 35 pääsi tekemään todennäköisesti elämänsä helpoimman maalin kun hänen tarvitsi vain vetää pallo tyhjään maaliin 5 metristä. Noin 10 minuuttia ottelun avausmaalista HIFK suoritti ensimmäisen vaihtonsa kun epävarmasti pelannut ja kortinkin saanut Klaus Vuoristo otettiin vaihtoon, hänen tilalleen kentälle tuli Jesper Ingström. Hifk tasoitti ottelun kun ensimmäistä puoliaikaa oltiin pelattu 33 minuuttia, kentän ehkä pienikokoisin pelaaja eli Krister Ax nousi Toni Roswallin antamassa kulmatilanteessa korkeimmalle ja puski pallon voimalla maaliin.

Toisella puoliajalla HIFK otti ottelusta hieman suuremman otteen ja kun toista puoliaikaa oltiin pelattu kymmenisen minuuttia HIFK oli lähellä siirtyä johtoon kun Olli Hätönen laukoi tulisen vedon kohti NJS:n maalia, mutta nurmijärveläisten maalivahti oli hyvin hereillä tilanteessa ja teki komean torjunnan. Ottelun voittomaali nähtiin kun toista puoliaikaa oli pelattu 20 minuuttia. NJS:n numero 13 voitti kuudentoista-alueella pääpallon, HIFK:n maalivahti teki virheen tulemalla ulos maaliltaan ja NJS:n hyökkääjä nro:35 oli takatolpalla tuikkaamassa illan toisen maalinsa. HIFK sai hyvän painostuksen loppuhetkillä aikaan, mutta ei päässyt NJS:n tiukan puolustuksen läpi ja kun vetojen tarkkuus ei tuntunut olevan kohdillaan myöskään kaukovedoilla NJS:n maalia ei pystytty hätistelemään. NJS:llä oli vielä 5 minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppumista ratkaista ottelu lopullisesti kun nro:30 pääsi yksin läpi, mutta sijoitti pallon hieman ohi maalin. Ottelu oli melko kovaotteista ja ainakin 2 HIFK:n pelaajaa loukkaantui niin ettei pystynyt ottelua jatkamaan. NJS:n illan onnistujia oli ehdottomasti hyökkääjä nro:35 joka siis teki nurmijärveläis-seuran molemmat maalit ja tuntui olevan aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan.