HJK koki karvaan 3-1 tappion muöhään torstai-iltana pelatussa Uefa-cupin ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa ja näin ollen Droghdeda United jatkaa toiselle kierrokselle ja HJK tippui. Kaikki näytti hyvältä vielä ensimmäisellä puoliajalla kun Farid Ghazi onnistui vaihteeksi maalinteossa 35:llä minuutilla ja puoliajalle mentiin Klubin 0-1 johdossa joka veisi sen jatkoon.

Mutta kun toista puoliaikaa oltiin pelattu kymmenen minuttia niin Drogheda tasoitti. Graham Gartland oli maalintekijä. HJK joutui suorittamaan aivan varsinaisen peliajan lopussa vaihdon kun loukkaantunut Mika Nurmela joutui tulemaan vaihtoon ja hänen tilalleen tuli puolustaja Timo Marjamaa.

Varinainen peliaika päättyi 1-1 ja kun ensimmäinenkin osaottelu oli samoihin lukemiin päättynyt jouduttiin menemään jatkoajlle, ja jatkoaika olikin Klubille täysi painajainen. Kun jatkoaikaa oltiin pelattu 6 minuuttia Tuomas Aho pelasi palloa kädellään rangaistusalueella ja Droghedan rankkarin lisäksi Aho sai tilanteesta vielä toisen keltaisen korttinsa ja lensi pihalle. Ville Wallen ei pystynyt torjumaan Damien Lynchin pilkkua ja näin HJK oli todella vaikeassa paikassa kun sen olisi vajaa miehisenä pitänyt tehdä vähintääkin yksi maalin. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin kun peliä oli pelattu 114 minuuttia ja Drogheda sai toisen pílkun ja samainen mies Damien Lynch pisti tämänkin sisään ja näin HJK oli lopullisesti lyöty.

Nyt HJK saa keskittyä rauhassa Veikkausliigaan ja kärkitaisteluun mukaan nousemiseen, kunnes Suomen-cup jatkuu syyskuun lopussa.